Therapie en Coaching Arnhem

Fundamentele Gezondheid is de natuurlijke levens – en helingskracht die we allen in ons hebben, maar die geblokkeerd kan raken in de dagelijkse drukte en stress. Je raakt gevangen in je denken en piekeren.

Dit kan leiden tot allerlei gevoelens zoals angst, somberheid , onzekerheid en het ervaren van verlies van energie en perspectief naast relationele problemen en burn- out klachten.
In het therapieproces werk ik direct met deze blokkades zoals die zich in je lichamelijke ervaring en gedachtepatronen manifesteren. We gebruiken registratieschema's vanuit de cognitieve gedragstherapie en mindful focusing, een op mindfulnessgebaseerde ervaringsgerichte methode.

Je maakt weer contact met je direct gevoelde ervaring. Hierdoor wordt je zelfhelend vermogen aangesproken en kan je oorspronkelijke vitaliteit, je vertrouwen en gevoel voor keuzevrijheid zich herstellen.

Deze werkwijze heeft ook goede resultaten bij werkgerelateerde vragen en levensfasegerelateerde transformatieprocessen. Speciaal aanbevolen is het combitraject van individuele gesprekken met de 8 weekse mindfulness training binnen de praktijk.

► Spreekt dit je aan? Kijk verder.

Aanbod

Marianne Bots biedt de therapie en coaching aan.

  • Individuele therapiegesprekken binnen de basis GGZ voor bovenstaande klachten. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk.

Let op, ik heb geen contracten met de zorgverzekeraars. Er is geen wachtlijst.

  • Individuele therapiegesprekken voor lichtere problematiek waar geen sprake is van een diagnose. Dit valt onder niet verzekerde zorg.
  • Relatieconsulten en relatietherapie; eenmalig, kort of langer traject.
  • Coachingstraject voor werk-of levensfasegerelateerde vragen
Begeleiding op het grensvlak van therapie en meditatie
Het vertrouwen in Fundamentele Gezondheid is de inspiratie voor mijn werk.
Ik vertrouw op jouw Fundamentele Gezondheid. Jij ook?

► Zie verder: Aanbod Therapie , Aanbod Coaching , Combi traject met 5-8 weekse mindfulness training (vergoedt via aanvullende verzekering) of neem contact op voor gratis orientatie gesprek.