Training AaNdacht voor mensen met Dementie en Mantelzorgers, 8 weken, Arnhem

TANDEM - Training AaNdacht voor mensen met Dementie en Mantelzorgers

Met enorm veel plezier bied ik voor het eerst de 8 weekse beproefde en klassieke 8 weekse aandachttraining aan voor deze doelgroep. Aandacht helpt, voor iedereen die het wil trainen.
Voor mensen die in hun geest geheugenproblemen ervaren, overzicht en samenhang verliezen en controle over eigen regie verliezen en (zorg) afhankelijker worden.
Voor mantelzorgers, die uit liefde hun naaste bijstaan maar overbelast zijn/worden in dit proces. Het is zo herkenbaar, hoe meer gestresst je wordt, hoe meer de vreugde verdwijnt en paniek, angst, kwaadheid te vaak een te grote rol spelen.
Als langdurige beoefenenaar, aandachttrainer en mantelzorger hoop ik dat een aantal tandems het avontuur met elkaar en mij als trainer, aangaan om de training te gaan volgen.

Ik ben één van de aandachttrainers die meedoen met het  Tandem project: Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers. Het is ontwikkeld door de universiteit van Maastricht. Zij hebben een apart werkboek inclusief materiaal en trainershandleiding ontwikkeld. Kijk ook - misschien samen?- naar een een video film van ervaringen van deelnemers.

Praktisch
► Start maandagmorgen 18 februari 2019 van 9.30-12.00 op eigen aangename locatie in centrum Arnhem met gratis parkeergelegenheid en rolstoeltoegankelijk.
► Data: maandag  van 9.30-12.00 start 18 februari 2019
► Orientiegesprek bij jullie thuis. Dit is gratis als traject gevolgd wordt. Er wordt wel reiskosten vergoeding buiten Arnhem gevraagd.

Lees meerAkker aandachttraining en de aandachttrainer, humanisticus en psycholoog  Lisette van Ardenne


TANDEM logo