Voluit leven voor 55-plussers

Zingeving voor 55 plussers, meer levenskunst

Deze training is geschikt voor iedereen die meer tevredenheid en evenwicht in hun leven willen brengen.
Het ouder worden brengt vaak veranderingen in sociale rollen, verlies van lichamelijke vermogens en dierbaren met zich mee. Aan ongemakken zelf kunnen we vaak niet veel veranderen, wel kunnen we onze draagkracht en de veranderingen in ons leven leren accepteren. We kunnen leren onze levenstevredenheid te vergroten en te leren ontspannen in onze balans tussen levensangst en levensmoed. We hebben als ouderen immers vaak meer vrijheid om ons leven in balans te brengen en onze eigen tijd in te delen! Mindfulness oefeningen zijn levenslange vaardigheden zowel in kleine dagelijkse momenten als in langere intensieve oefen periodes, als we daarvoor kiezen!

Wat komt er tijdens dit traject aan bod?                                                          

♦ Het effectief bewezen 8 weekse MBSR training model gebruiken we als basis, in uw individuele traject training komen specifieke thema’s gericht op de acceptatie van verschuivingen in sociale rollen, lichamelijke ongemakken, verliesverwerking en meer leren genieten van de alledaagse momenten.
♦ We gaan aan de slag met het boek ' Voluit Leven' , dit kan ook via e-learning online en met coaching als blended care.
Naast zelf studie worden  4 of meer steunende coachingsgesprekken afgesproken.
Afhankelijk van uw behoefte, wordt er meer aandacht besteed aan het opbouwen van de mindfulness beoefening.

 

 

Tarieven

Hier vindt u de tarieven van: Voluit leven voor 55-plussers

Aanbod

Akker, praktijk voor fundamentele gezondheid heeft als motto: aanraken en loslaten, elk moment opnieuw, elk moment fris.

Balanceren- mindful coaching

Voluit leven voor 55-plussers

Relatietherapie

Training/therapie combi-traject