Praktijk Akker

Akker, praktijk voor fundamentele gezondheid is een psychologen en geestelijk werk praktijk met twee praktijkhouders: Lisette van Ardenne en Marianne Bots. De praktijk is opgericht in 2006. Wij werken voornamelijk mindfulness based; gespecialiseerd in focussen, cognitieve gedragstherapie en zingeving bij levensvragen. Daarnaast opgenomen in relevante registers voor wet en zorgverzekeraars, zoals kwaliteitsregister voor BIG geregistreerden en CRKBO.

Wat is Mindfulness based?

Mindfulness is de basis van alle activiteiten van Akker, praktijk voor Fundamentele Gezondheid. Mindfulness betekent Aandacht geven op een speciale manier; Bewust, in het Huidige Moment, Zonder te Oordelen. Het is een Milde en Nauwkeurige wijze van Aanraken en Loslaten van elke ervaring. Om Fris en Wakker in ieder moment te zijn en Vol-ledig te Leven.

Ons lichaam willen we trainen, waarom niet onze geest?

Mindfulness beoefenen of ergens bij kunnen blijven is een natuurlijke vaardigheid die we kunnen versterken en inzetten voor een completer leven. Kortom, ons aanbod van therapie, training en geestelijk werk biedt een waaier van mogelijkheden via individuele, kleine groeps en combitrajecten van therapie en mindfulness training. 

► Lees meer over ons aanbod of neem contact op voor een gratis orientatiegesprek

Aanbod

Akker, praktijk voor fundamentele gezondheid heeft als motto: aanraken en loslaten, elk moment opnieuw, elk moment fris.