Mindful Living Summit- gratis online- een selectie van links

De Mindful Living Summit is begonnen 

♦ Dag 1: Geest
Doe mee met een 10 minuten meditatie instructie van Acharya Judith Simmer. 
We leren de basis voor het beoefenen van mindfulness meditatie. We leren de technieken van adem en houding om je meditatie te beginnen of te verversen.

♦ Dag 2: Hart
Luister naar een compassie instructie van Acharya Gayle Fergusan, senior leraar binnen de Shambhala- Boeddhisme traditie We leren onze intrinsieke kwaliteiten van vriendelijkheid, kracht, wijsheid en compassie te bevorderen.

♦ Dag 3: Lichaam
Een uitstekende lezing van Kelly Mc Gonigal, een gezondheidspsycholoog, beoefenaar van meditatie en Yoga en dappere onderzoeker van stress en haar nieuwe veld:
The feel beter effect, movement, exercise and mood

♦ Luister naar meer lezingen van deze gratis Mindful living online deze week tot 21 mei.  En stuur een reactie naar info@akkeraandachttraining.nl. Lisette van Ardenne zet jullie reacties dan door op een groepspagina en zal groepsbijeenkomsten organiseren om de week in mei en juni op maandag. 

De mindful living week is inmiddels afgelopen. De thema's van de andere dagen waren: thuis; werk en wereld.
Als jullie meer informatie willen of mee willen doen met een activiteit die de praktijk organiseert, genaamd  'akkeren zomer 2018'  neem graag contact op met Lisette van Ardenne: info@akkeraandachttraining.nl of contactformulier