Geestelijke Verzorging- nieuwe subsidie- nieuwe brochure praktijk Arnhem

Nieuwe landelijke Subsidie Geestelijk Verzorgers van kracht

In januari ging de subsidieregeling om geestelijk verzorgers in de thuissituatie in te zetten van kracht. Ook mensen die thuis wonen en geconfronteerd worden met zingevingsvragen kunnen nu een vergoeding ontvangen voor een geestelijk verzorger. Zie bericht en regeling in Nieuwsbrief van Agora 'Léven tot het Einde'.

Arnhem e.o.

Bekijk de factsheet geestelijke verzorging, waar o.a. in staat hoe de  Netwerken Palliatieve Zorg de komende 2 jaar een infrastructuur helpen ontwikkelen dat geestelijjk verzorgers en oudere 55+ burgers elkaar gaan vinden voor consulten en trainingen. Op de valreep heeft ook gelukkig het Palliatieve Netwerk Arnhem en Liemers de aanvraag gedaan, waarin de de praktijk deel van is.
Inmiddels hebben zich mede door deze fantastische subsidie mogelijkheid een klein netwerk geestelijk verzorgers als Centrum voor Levensvragen Arnhem e.o. georganiseeerd. Mede-oprichter en actief lid is

Lisette van Ardenne, praktijkhouder geestelijk verzorger

Naast de mindfulnesstrainingen wil ik graag de laatste periode van mijn werkend leven als geestelijk verzorger werkzaam zijn. De subsidieregeling was voor mij aanleiding om het ook op papier te gaan regelen. Ik sta nu ingeschreven in de SKGV, het formele register voor geestelijk verzorgers. Tevens heb ik een nieuwe brochure geestelijke verzorging ontwikkeld met mijn aanbod als geestelijk verzorger.
Lees eventueel verder op deze website onder tabblad 'Levensvragen'  of neem contact op met Lisette van Ardenne