Mindful - Compassie Coaching

Life Coaching - breng mindfulness en compassie in je leven

Vanuit vertrouwen dat we het als heel mens, inclusief onze beperkingen en omstandigheden, volwaardig kunnen leven, verkennen we onze levenszaken, levensvragen. Ik help je bij deze reflectie, door met jou in dialoog te gaan. De beoefening van mindfulness en eventueel, een specifiek zelfhulpboek en of een orientatie op 'zingeving als pad' zijn hierbij ondersteunend en op maat.

Dit mindful coaching traject is geschikt voor iedereen die meer tevredenheid en evenwicht in zijn of haar leven wilt brengen.
Het ouder worden brengt vaak veranderingen in sociale rollen, verlies van lichamelijke vermogens en dierbaren met zich mee. Aan ongemakken zelf kunnen we vaak niet veel veranderen, wel kunnen we onze draagkracht en de veranderingen in ons leven leren accepteren. We kunnen leren onze levenstevredenheid te vergroten en te leren ontspannen in onze balans tussen levensangst en levensmoed. We hebben als ouderen immers vaak meer vrijheid om ons leven in balans te brengen en onze eigen tijd in te delen! Mindfulness oefeningen zijn levenslange vaardigheden zowel in kleine dagelijkse momenten als in langere intensieve oefen periodes, als we daarvoor kiezen!

Afhankelijk van je behoefte, wordt er met mindful coaching meer aandacht besteed aan het opbouwen van je mindfulness/ compassie beoefening of meer verdieping van persoonlijke thema's. Je krijgt toegang tot de vele downloads van de 8 weekse mindfulness training, varierend van '10 tot '45. Allen ingesproken door de trainer/coach Lisette van Ardenne. Hiermee kan je thuis aan de slag op de andere dagen en ook na het traject.

► Neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek om samen te verkennen of een mindful-compassie coaching traject van 5-8 weken nu geschikt voor je is. 

naar boven