Aanbod Akker

Aanbod therapie, geestelijk werk en mindfulness training 

 • Psychotherapie met GZ-psycholoog Marianne Bots, cognitieve gedragstherapie; EMDR, focusen en relatie consulten. Gespecialiseerd in (dreigende) burnout klachten.
 • BIG-geregistreerd en aangesloten bij NIP. Er is momenteel geen wachtlijst.
 • Geestelijke begeleiding en Mindfulness of Aandacht training met Lisette van Ardenne, sociaal-psycholoog, humanisticus (universiteit voor Humanistiek) en werkzaam als geestelijk verzorger en aandachttrainer. Het beproefde 8-weekse  MBSR model is de leidraad. Specifiek voor deze praktijk is de optie dat de training na de 5e week op maat en in overleg afgestemd wordt. Afstemming op de specifieke levensvraag thema's voor 55 plus mensen die gezond en waardig ouder willen worden; mantelzorgers, chronisch zieken en mensen met beginnende dementie. Sinds januari 2019, verzorg ik de 8 weekse aandachttraining aan tweetallen: 1 of meer Tandems.  Lees verder onder Levensvragen en download de brochure mindfuless en/of brochure geestelijke verzorging.

 • Combi-trajecten, specialisatie van de praktijk: je volgt individuele therapie/coaching op maat met Marianne Bots en volgt de mindfulnesstraining  MBSR/MBCT/MBI met Lisette van Ardenne. 
 • Praktisch:
  - door onze lidmaatschappen zijn er diverse mogelijkheden voor vergoedingen. Voor Marianne Bots als gz-psycholoog via basisverzekering en voor Lisette van Ardenne via landelijke 
  .subisidieregeling voor geestelijk werk.
  - Met plezier verzorgen we ook offertes voor werkgevers.
  - De  praktijk werkt vrij van BTW of is vrijgesteld wegens aansluiting CRKBO.

 • ► Neem contact op met één van ons voor een gratis orientatie gesprek in onze praktijk of bel 06-51063206.