Zingeving als Pad in Arnhem

Zingeving: Wat is de zin van ons leven? Wat geeft betekenis bij tegenvallers en meevallers? Levensvragen of bestaansvragen blijven ons leven lang van belang. Ons leven als pad,  verloopt in seizoenen, elk met een begin, midden en einde. Life coaching, geestelijke begeleiding of werk, spiritual care zijn grootse woorden die zoekende, rusteloze mensen willen helpen met hun innerlijke zoektocht. Een persoonlijke reis naar meer verbinding tussen ons lichaam en geest en van daaruit uitreiken naar de ander en meer voluit leven ervaren. We doen dit met onze natuurlijke vermogens en mogelijkheden en met milde respect voor onze grenzen. Een leven gericht om ons dagelijks leven vol vertrouwen, met heldere waarden en met meer momenten van tevredenheid te leiden. 

Meer leren ontspannen in het niet-weten en zoeken naar antwoorden op onze levensvragen, mild glimlachen naar onze onzekerheden en angsten, geeft ons levenskracht om ons  leven, vol meevallers en tegenslagen en met ingrijpende gebeurtenissen, voluit te leiden van moment tot moment: we ervaren ondanks beperkende omstandigheden fundamentele gezondheid! Ook als ons leven uit elkaar valt.

De visie en missie van Akker, praktijk voor fundamentele gezondheid is om onze verbinding met fundamenteel gezondzijn te ervaren, te versterken en leren opteroepen. 

LEVENSFASEN, levensvragen, levensverhaal

Elke levensfase heeft haar rollen te vervullen en antwoorden vinden op de levensvragen. Het is vaak goochelen in de drukte van alledag met de druk van overlappingen, tegenstrijdigheden en er te weinig of juist te veel tijd  is of gaat komen.
Elke fase is interessant en heeft unieke mogelijkheden om minder te doen en meer te ZIJN om het levenslange team lichaam en geest beter te laten samenvallen en samenwerken vol levenskracht:

  •    ruimte toelaten
  •    voelen
  •    meimeren    
  •    emoties laten
  •    spelen
  •    uitdiepen van onze botsende waarden
  •    levensrichting kiezen
  •    verbinden met wat er is
  •    meer momenten vol echtheid, vol levenskracht:
  •    fundamentele gezondheid ervaren

AANBOD

Lisette van Ardenne werkt vanuit de inspiratie als psycholoog, humanisticus/geestelijk begeleidster vanuit humanistische en boeddhistische inspiratiebron en veel levenservaring. Ik ben formeel vrijgevestigd humanistisch geestelijk werker van het Humanistisch Verbond  en houd me aan de beroepsstandaard en ik ben opgenomen in het register voor Geestelijk Verzorgers.

Praktisch

* Na een orienterend gesprek kan een traject op maat vaak binnen 10 dagen gestart worden.
* Coaching trajecten vinden plaats in Arnhem op onze eigen locatie in hartje centrum met vrij parkeren voor auto,fiets en rolstoeltoegankelijk.

► Download de brochure geestelijk werk van de praktijk

Wil je een afspraak maken?