Ervaringen met coaching

► Met dank voor het mogen plaatsen van dit persoonlijk 'leven met pijn' verslag van een deelneemster, pijnpatient sinds vele jaren,  die een individueel traject op maat heeft gevolgd. Het traject duurde circa  5 maanden met het akker werkboek en het boek (anders leren ) 'leven met pijn' van Veehof e.a. als flexibel gehanteerde leidraad.
Vrouw, 56 jaar

► Hierbij een pdf  verslag van een deelnemer van een individueel traject 'Mindfulness en Zingeving'. Hem werd dit trajekt aangeboden door zijn werkgever, waar hij al lang in dienst is, om meer te leren 'ontstressen'  en ms. minder last te hebben van maagklachten.
Man, 63 jaar

► Het kortdurend coachingstraject in de afgelopen maanden, heeft me stevig ondersteund in het hervinden van een nieuwe balans in mezelf. Deze balans was verstoord geraakt door omstandigheden. Ook al ben ik een ervaren senior coach, goede ondersteuning is op bepaalde momenten in het leven vitaal. Ik kan niet alles in mijn eentje, zo eenvoudig is dat.
Marianne Bots heb ik ervaren als iemand die én methodisch to the point werkt, confronteert met ruimte en liefde, én mijn fundamentele kracht weet te betrekken in mijn verhaal. Juist die combinatie was voor mij erg helpend.
Heel mijn zijn  mocht aanwezig zijn, sterker nog, werd uitgenodigd. Dat werkt helend op bepaalde gebieden. Door deze aanpak kon ik de fundamentele stappen maken in mezelf die ik nodig had.
Bedankt!

Met vriendelijke groet,
Don Binnendijk,  Certified senior (team)coach (EMCC), Senior docent Zuyd, Faculteit Management & Recht
Zuyd hogeschool

lees verder over coaching met Marianne Bots of mindful coaching met Lisette van Ardenne

                                                                                                          naar boven