Combi-traject

Specialiteit van de praktijk: Combi-traject

Dit is de combinatie van de 8 weekse groeps mindfulness training met individuele gesprekken.  Dit kan in de vorm van therapie-  of coachingsgesprekken op maat.
In de groepstraining leer je vaardigheden die leiden tot meer aandacht voor en inzicht in je dagelijkse patronen. Je verandert je attitude. Door de groepssetting kom je met meer ervaringen in aanraking wat humor en speelsheid erin brengt en onderlinge steun.
In de individuele gesprekken komt je persoonlijke verhaal op een dieper nivo aan bod.We besteden specifiek aandacht aan je obstakels en inspiraties , oude pijn en nieuwe keuzes in je leven.

Deze combinatie versterkt het effect van beide vormen:

  • Mindfulness training versterkt je vermogen om verder door te dringen in je ervaring en inzicht voelbaar te maken in je dagelijks leven.
  • De individuele gesprekken helpen je de toepassing van mindfulness in je leven te verdiepen. Het versterkt de motivatie voor de training en de toepasbaarheid ervan.
  • Deze combinatie werkt vooral goed bij burn -out klachten en voor over –belaste mantelzorgers.


Standaard aanbod Combi-traject

De 8-weekse Mindfulnesstraining  wordt gegeven door Lisette van Ardenne, VMBN mindfulness trainer. De individuele begeleiding/therapie door Marianne Bots, psychotherapeut en GZ-psycholoog. Er is geen wachtlijst. De volgorde van het combitraject is afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en vraag: het kan zowel voor, gelijktijdig als na elkaar plaatsvinden. Het traject 'Mindful Balanceren op je Werk' is speciaal ontwikkeld voor -te- drukke, overbelaste werknemers.

Een oriëntatiegesprek is bij ons gratis. Wij bieden daarnaast ook een variant: in plaats van de 8 weekse groeps training, vijf sessies mindfulness op maat training op basis van de 8-weekse mindfulness training door Lisette op van Ardenne. Wij bieden vijf sessies individuele coaching/therapie op basis van mindful Focussing door Marianne Bots, optioneel met een nagesprek.

► Lees ook onze pagina over Mindful balanceren op werk met recente artikelen over burn-out.


Downloads

► Download de publieksfolder over de 8-weekse aandachttraining van VMBN-Akker
► Download flyer Mindful Werken, ook geschikt voor je leidinggevende/werkgever:
  Mindful Werken VMBN Akker 2015                                   naar boven^

Aanbod

Akker, praktijk voor fundamentele gezondheid heeft als motto: aanraken en loslaten, elk moment opnieuw, elk moment fris.