Training AaNdacht voor mensen met Dementie en Mantelzorgers, 8 weken, Arnhem

TANDEM - Training AaNdacht voor mensen met Dementie en Mantelzorgers

Met enorm veel plezier bied ik de 8 weekse beproefde en klassieke 8 weekse aandachttraining aan voor mantelzorgers en hun naaste met beginnende dementie.  Aandacht helpt, voor iedereen die het wil trainen.
Dit is een troostrijk perspektief voor mensen die in hun geest geheugenproblemen ervaren, overzicht en samenhang verliezen en controle over eigen regie verliezen en geleidelijk (zorg) afhankelijker worden.
Aandacht trainen is ook zeer behulpzaam voor mantelzorgers, die uit liefde hun naaste bijstaan maar overbelast zijn/worden in dit proces. Het is zo herkenbaar, hoe meer gestresst je wordt, hoe meer de vreugde verdwijnt en paniek, angst, kwaadheid  vaak een te grote rol spelen.
Als langdurige beoefenenaar, aandachttrainer en tot ruim een jaar geledenmantelzorger van mijn hoogbejaarde broze moeder hoop ik dat één of meer  tandems het avontuur met elkaar en mij als trainer, aangaan om de 8 weekse training te gaan volgen.

Ik ben aangesloten bij het netwerk van aandachttrainers die meedoen met het  Tandem project: Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers. Het is ontwikkeld door de universiteit van Maastricht. Zij hebben een apart werkboek inclusief materiaal en trainershandleiding ontwikkeld. Kijk ook - misschien samen?- naar een een video film van ervaringen van deelnemers.

Praktisch
► Start op eigen rustige, ruime en aangename locatie in centrum Arnhem met gratis parkeergelegenheid en rolstoeltoegankelijk.
►► Data: op afspraak elke week of 2 wekelijks

De aandachttrainer  is Lisette van Ardenne en neem gerust contact op telefonisch 06-51063206 of via contactformulier.


TANDEM logo