Aanbod coaching

Werkgerelateerd coachingstraject

Je bent vaak moe, mist de inspiratie voor je werk en ook thuis gaat het niet lekker.Je geniet niet meer van waar je vroeger wel plezier aan beleefde.

Het is allemaal teveel en dit gevoel breidt zich uit als een olievlek. Je weet niet of het aan (veranderingen op -) je werk ligt, je relatie of dat je leeftijd of gezondheid oorzaak zijn voor deze verandering.

Herken je jezelf hierin? Lees dan verder voor een coachingstraject met Marianne Bots.

We starten het coachingstraject met een krachten en kwetsbaarhedenanalyse en richten ons op beide aspecten. Hierbij gebruik ik zowel aspecten uit de cognitieve gedragstherapie mbt. gewoontepatronen in denken en overtuigingen als het meer ervaringsgerichte mindful focusing en mindful coaching.

Soms komen emotionele blokkades naar voren die aandacht vragen om gevoeld te worden. Het gaat erom weer in contact te komen met je levensenergie en vitaliteit. Voor de ervaring van een client met dit traject, zie Aanbeveling.Het effect kan worden versterkt met de 8-weekse mindfulnesstraining binnen onze praktijk. Zie combi-traject.

Levensfasegerelateerd coachingstraject

Ons leven is een continue veranderingsstroom. De meeste veranderingen verwelkomen we en de overgang vindt heel natuurlijk plaats. Soms zijn er levensomstandigheden die deze overgangen moeilijk maken. Bij een scheiding valt onze hele wereld uit elkaar en moeten we naast het rouwproces een nieuwe balans in ons leven vinden.

Scheiding binnen een relatie, scheiding door overlijden, scheiding door verlies van baan, gezondheid of door ouder worden.

Zowel het rouwen als het vinden van een nieuwe balans staan centraal in dit coachingstraject.De werkwijze is afhankelijk van je vraag en omstandigheden.

Begeleiding op het grensvlak van meditatie en therapie

Het pad van meditatie is in zichzelf transformerend. Hierbij kunnen oude patronen naar voren komen die meer ondersteuning vragen en een gerichte therapeutische aanpak.Acceptatie van wat er is sluit niet uit dat soms gerichte therapeutische aanpak noodzakelijk is.Vanuit mijn ervaring op beide gebieden kan ik helpen dit onderscheid te verhelderen.

Is een van de drie bovengenoemde aanbodmogelijkheden voor jou van toepassing, kijk dan bij Aanmelding en tarieven en neem contact op.

Of kijk bij Aanbod Therapie