Mindfulness training op Maat, vrijdagmorgen, 5-8 weken, eigen locatie in Arnhem

Mindfulnesstraining, model MBSR, start overdag groepsgewijs en met persoonlijk plan van aanpak

We starten  een doorlopende groep op vrijdagmorgen van 9.30-11.30.  We leren zowel groepsgewijs als thuis de belangrijkste mindfulnessvaardigheden. We gaan deze periode actief aan de slag met  zowel de formele beoefening  als de informele beoefening tijdens ons dagelijks leven. Voor iedereen wordt een persoonlijke pagina op de website gemaakt met oefenmateriaal/downloads op maat. 

In een orienterend gesprek  bespreken we je persoonlijke plan van aanpak voor de training. Het betreft  een unieke aanpak van een training overdag, zowel individueel als groepsgewijs. De ervaring heeft tot dusver geleerd dat dit goed werkt, omdat het strakke, beproefde stramien van de 8 weekse training gecombineerd wordt met de persoonlijke tijdsmogelijkheden. Het is tevens goed te combineren met een traject bij mede praktijkhouder gz-psycholoog Marianne Bots.

Klik voor meer informatie over aanbod training en de trainer/coach psycholoog/humanisticus Lisette van Ardenne, aangesloten bij de VMBN, categorie 1 en NVPA. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars via aanvullend pakket. 

De data zijn vrijdagmorgen en de eerst volgende oefendag zondag  7 oktober van 10-16.00.

► Meld je aan voor een orientatiegesprek