Zingeving als Pad in Arnhem

Zingeving: Wat is de zin van ons leven? Wat geeft betekenis bij tegenvallers en meevallers? Levensvragen of bestaansvragen blijven ons leven lang van belang. Ons leven als pad,  verloopt in seizoenen, elk met een begin, midden en einde. Life coaching, geestelijke begeleiding of werk, spiritual care zijn grootse woorden die zoekende, rusteloze mensen willen helpen met hun innerlijke zoektocht. Een persoonlijke reis naar meer verbinding tussen ons lichaam en geest en van daaruit uitreiken naar de ander en meer voluit leven ervaren. We doen dit met onze natuurlijke vermogens en mogelijkheden en met milde respect voor onze grenzen. Een leven gericht om ons dagelijks leven vol vertrouwen, met heldere waarden en met meer momenten van tevredenheid te leiden. 

Meer leren ontspannen in het niet-weten en zoeken naar antwoorden op onze levensvragen, mild glimlachen naar onze onzekerheden en angsten, geeft ons levenskracht om ons  leven, vol meevallers en tegenslagen en met ingrijpende gebeurtenissen, voluit te leiden van moment tot moment: we ervaren ondanks beperkende omstandigheden fundamentele gezondheid! Ook als ons leven uit elkaar valt.

De visie en missie van Akker, praktijk voor fundamentele gezondheid is om onze verbinding met fundamenteel gezondzijn te ervaren, te versterken en leren opteroepen. 

LEVENSFASEN, levensvragen, levensverhaal

Elke levensfase heeft haar rollen te vervullen, waarin het vaak in de drukte van alledag goochelen is met de druk van overlappingen, tegenstrijdigheden en er te weinig of juist te veel tijd  is of gaat komen.
Elke fase is interessant en heeft unieke mogelijkheden om minder te doen en meer te ZIJN om het levenslange team lichaam en geest beter te laten samenvallen en samenwerken vol levenskracht:

  •    ruimte toelaten
  •    voelen
  •    meimeren    
  •    emoties laten
  •    spelen
  •    uitdiepen van onze waarden
  •    levensrichting kiezen
  •    verbinden met wat er is
  •    meer momenten vol echtheid, vol levenskracht:
  •    fundamentele gezondheid ervaren

AANBOD

Lisette van Ardenne werkt vanuit de inspiratie als psycholoog, humanisticus/geestelijk begeleidster vanuit humanistische en boeddhistische inspiratiebron en veel levenservaring. Ik ben formeel vrijgevestigd humanistisch geestelijk werker van het HumanistischVerbond  en houdt me aan de beroepsstandaard.

Mogelijke invulling naast incidentele consulten zijn trajecten.
♦ Traject 'Zingeving en Levenskunst' met als leidraad het Eigen Levensverhaal in Balans brengen; verkennen van reflectievragen en het exploreren van persoonlijke actuele tema's via 'op maat oefeningen'. 
♦ Aanbod op maat varierend van een incidenteel consult tot bijvoorbeeld een maandelijks traject waarin je via reflectievragen meer verheldering kan krijgen in je innerlijke wereld en de uitwerking daarvan in je leven.

Praktisch

* Na een orienterend gesprek ( '45; € 45) kan een traject op maat vaak binnen 10 dagen gestart worden.
* Tarieven individueel consult € 70- € 80 ('60-'90) voor particulieren, exclusief evt. reiskosten. Afhankelijk van je aanvullend zorgverzekeringspakket wordt dit vergoed. Zie verder onder vergoedingen.
* Coaching trajecten vinden plaats in Arnhem op onze eigen locatie in hartje centrum met beperkt vrij parkeren voor auto,fiets en rolstoeltoegankelijk.

► Wil je een afspraak maken?